17 Nisan 2019 Çarşamba

Emekliye Kredi çıkarılır hemen

Ön Ödemesiz Kredi :Puanı Yüksek Olanlara Kredi

Puanınız yüksek olanlara , e-devlette sicil bozuk ise silip sizlere kredi imkanı çıkartabiliyoruz. emekliye kredi için alternatif borç ok seçeneklerimizle sizlere hizmet veriyoruz
kesinlikle ön ödeme yoktur
rapır , not parası , sigorta parası altında para isteyenlere kesinlikle inanmayın .
raporu findexten 10 tl alabilirsiniz inanmayın
EMEKLİYE KREDİ
Emekli Kredisi, Emeklilere Kredi Çıkartılır. Çoğunlukla Emekliler Kredi Kullanır ve limitlerini doldurur ve tekrar kredi almak istediğinde bu konuda sıkıntı yaşar. Kapamalı şekilde yeniden kredi almanıza yardımcı oluyoruz ve kredinizi tekrar açtırıyoruz. Firmamız tarafından banka destekli olarak hazırlanan kredi projeleri artık onların da birer kredi almasına imkan veriyoruz.  projemizi hazırlarken en çok dikkate aldığımız konu ise elbette ki düşük faiz ile ödeme kolaylığı ve emekliyekredi çıkartıyoruz. Bu sayede kredi miktarına göre değişmeyen sabit ve minimum faizli kredilerimiz ödemeye hazır hale geldi. Firmamıza başvuru yapan tüm emeklilere banka destekli krediler konusunda yardımcı oluyor ve ihtiyacınız kadar kredinin verilmesi için sizlere teminat oluyoruz.

Tuğyan Finans Emlak ve Oto,E-ticaret Dan.Hiz.Ltd.Şti

KREDİMBENİM  FİNANSAL HİZMETLER

www.kredimbenim.com

https://www.facebook.com/kredimbenim

https://twitter.com/kredimbenim

https://instagram.com/kredimbenim1

https://www.linkedin.com/in/kredimbenim

https://plus.google.com/+KredimBenim

MAİL :  kredim.benim@hotmail.com

Gsm : 0 533 924 20 76

Tel : 0 850 969 72 12

Not :

Bankalar ptt ve Kurumlarla bağımız olmayıp işlemlerimiz sadece danışmanlık, üzerine ve bilgi amaçlıdırBanka ve kurumlara bizzat kendiniz başvurunuz..

Firmamız sadece danışmanlık bilgi vermektedir buna istinaden hizmet bedeli sadece verilen taşıt, konut ve yönlendirim ücreti bazında olabilir herhangi banka ile çalışmaamız yoktur. Bu sebeple , verilen bilgiler bilgi amaçlıdır..firmamız emlak, oto ve finans şirketidir firmaların bankaların veya kuruluşların  logoları, markaları kullanılmamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder